Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Δημήτρης Παππάς μιλάει στον Prisma 95,1: "Νυν, τέως και συνεχώς μη εκλεγμένοι δεν έπραξαν τα μέγιστα αυτό που όφειλαν για τον τόπο "



Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη μετά την επίσημη ανακοίνωσή του  την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πρέβεζας έδωσε ο Δημήτρης Παππάς μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1.

O κ Παππάς αρχικά μιλώντας για την απόφασή του ανάφερε: "Έκανα την προσωπική μου επανάσταση περνώντας μπροστά, και με αυτόν τον τρόπο θέλω να περάσω ένα μήνυμα σε όσους παρεξήγησαν ή δεν κατανόησαν τη δυναμική της υποψηφιότητάς μου. Η πόλη μας  πρέπει να περάσει στην διοίκηση της βάσης των πολιτών. Μακριά από εντολές και ευκαιριακές σκοπιμότητες των Αθηνών"

Μιλώντας για τον συνδυασμό του και την προεκλογική του καμπάνια ο κ Παππάς ανάφερε ότι δεν πρόκειται να χτίσει μια καμπάνια παρωδία με φαντεζί προεκλογικά κέντρα, με ψεύτικα χαμόγελα και γρήγορες χαιρετούρες. Η τιμή της εμπιστοσύνης ενός Πρεβεζάνου είναι πολύ πιο ανώτερη από ένα κέρασμα μιας πορτοκαλάδας συμπλήρωσε και κατέληξε "Θα δείτε καινοτομίες και ένα ρεαλιστικό και παραγωγικό τρόπο εκστρατείας από τον οποίο πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους."

Ο Τάκης Παππάς αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα και το όραμα του για τον δήμο τονίζοντας ότι στα μέσα Μαρτίου θα γίνει η αναλυτική παρουσίασή του, έριξε τα βέλη του στους υπόλοιπους υποψηφίους αναφέροντας: Νυν, τέως και συνεχώς μη εκλεγμένοι δεν έπραξαν τα μέγιστα αυτό που όφειλαν για τον τόπο. Το πρόγραμμα εντυπωσιασμού γράφεται σε 2 βράδια όπως στα παραμύθια της Χαλιμάς. Η μελετημένη πρόταση αποτελεί δύσκολη, επίπονη και στοχευμένη εργασία.
Σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου και τις δυνατότητες που υπάρχουν ανάφερε ότι "ο εκάστοτε Δήμαρχος έτρεχε να μαζέψει ψίχουλα του τραπεζιού του ΕΣΠΑ. Η Πρέβεζα πρέπει να ξυπνήσει(...) Ακόμη και τώρα η δημοτική αρχή από το να αναζητήσει προεκλογικές συνεργασίες και πρόσωπα, ας υψώσει την φωνή και να κερδίσει τη συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας στο νέο ΕΣΠΑ που ήδη μοιράζεται , αν τελικά δε ξυπνήσουμε θα συνεχίσουμε να ζούμε στον εφιάλτη των άδειων δημοτικών ταμείων."


Ακούστε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου