Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης " Όλοι για την Λευκάδα" για την μετακίνηση του Αγροτικού Γιατρού..


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


      Είναι γνωστό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την μετακίνηση του αγροτικού ιατρού ο οποίος κάλυπτε τις ανάγκες έξι χωριών της Ν. Λευκάδας (Άγιος Πέτρος – Αθάνι – Δράγανο – Κομηλιό – Μανάση/Νικολή – Χορτάτα) στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής, με αποτέλεσμα να μένουν ακάλυπτοι εκατοντάδες ηλικιωμένοι άνθρωποι.
     Χθες το πρωί, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησής «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» Κων/νος Δρακονταειδής, επισκέφθηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Γρηγορόπουλο Ιωάννη, θέτοντας υπ’ όψιν του τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης και την ανάγκη να επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς κάλυψης των χωριών. Να βρίσκεται δηλαδή ο ιατρός τρεις μέρες στον Άγιο Πέτρο και από μια σε Βασιλική και τα υπόλοιπα χωριά. Τέθηκαν επίσης στη συζήτηση και τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο (έλλειψη γιατρών, προσωπικού, κ.λπ.).
     Ο κ. Διοικητής μας διαβεβαίωσε ότι η απόφαση θα ανακληθεί και ότι ο ιατρός θα βρίσκεται δυο μέρες τον Αγ. Πέτρο, μια ημέρα στα άλλα χωριά και δυο ημέρες θα βρίσκεται στο Κ. Υγείας Βασιλικής.
     Εκφράσαμε την ικανοποίησή μας για την θετική αντιμετώπιση του θέματος, παράλληλα με την επιφύλαξη για το αν πρέπει να βρίσκεται ο ιατρός μια επιπλέον ημέρα στον Άγιο Πέτρο, στην οποία ο κ. Γρηγορόπουλος απάντησε ότι ενδεχομένως να επανεξετασθεί εφ’ όσον διαπιστωθεί πρόβλημα.

Υ.Γ.: Θεωρούμε θετικές τις προσπάθειες κάθε φορέα που κινούνται στην κατεύθυνση λύσης τέτοιων προβλημάτων. Όλα τα άλλα… τα αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.  
    

  Λευκάδα 12/02/2014                                                        Για τη Δημοτική Κίνηση
                                                                                       «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»
                                                                                        
                                                                                         Δρακονταειδής Κων/νος

                                                                                    Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου