Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Παύλος Σαραμπασίνας στον Prisma 95,1: "Το πιο πιθανό είναι να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Γιώργος Τσαγκάρης ή και οι δύο μαζί"


Στο απογευματινό μαγκαζίνό του Prisma 95,1 με το Παναγιώτη Κουνιάκη, μίλησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Σαραμπασίνας.

Ο κ. Σαραμπασίνας εξέφρασε τη στήριξη του μαζί με τη παράταξή του, στα προβλήματα των συμπολιτών μας και αναφέρθηκε στη προσπάθεια τους για μια καλύτερη λειτουργία του Δήμου Πρέβεζας , εστιάζοντας τη προσοχή τους στην εξάλειψη της ανεργίας.

Σε ερώτημα μας, για το αν θα κατέβει υποψήφιος  μας απάντησε: το  πιθανό είναι να κατέβει ο κ. Τσαγκάρης για δήμαρχος ή και οι δυο μαζί.

Εν συνεχεία πρόσθεσε, ότι όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες, όταν όλοι μαζί στην παράταξη καταλήξουν.  Στη παρούσα φάση προτεραιότητα τους είναι τα προβλήματα του Δήμου, που θα τους απασχολούν μέχρι να τελειώσει η θητεία τους.

Σχετικά με το αν θα υπάρξει το χρίσμα από τον γγ της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Ανδ. Παπαμιμίκο στον κ. Σαραπασίνα, μας απάντησε ότι δεν τους απασχολούν καθόλου αυτά τα ζητήματα. Μέλημα τους ανάφερε είναι ο Δήμος και οι ανάγκες του   και τόνισε:  Όλοι έχουν εγκαταλείψει τον Δήμο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιος θα βγει μπροστά, εμείς είμαστε ενωμένοι και επιτυγχάνουμε αντιπολίτευση ουσίας.

Ακούστε το απόσπασμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου