Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Equal Society: Θέσεις εργασίας στην Λευκάδα από 30.01 έως 04.02.2014

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ


30.01.2014 ΕΩΣ 04.02.2014
(Για μεγέθυνση κάντε κλικ στα εικονίδια)
1
2-3
Για τις κενές θέσεις εργασίας σε μορφή αρχείου τύπου PDF κάντε κλικ εδώ
ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ανοίγουν θέσεις εργασίας για την τουριστική περίοδο
Ήδη ξεκινούν όλο και περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις να αναζητούν προσωπικό που θα εργαστεί για σαιζόν. Οι νέες θέσεις εργασίας που εξασφάλισε η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society στην πλειοψηφία τους αφορούν απασχόληση για την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, υπάλληλους υποδοχής και υπεύθυνους σε ξενοδοχεία, σερβιτόρους, πωλητές, διανομείς, προσωπικό κουζίνας.
Εργασία όλο το χρόνο προσφέρει ιδιώτης που αναζητά οικιακή βοηθό όπως και νεοσύστατο ψητοπωλείο στην πόλη της Λευκάδας που η λειτουργία του θα ξεκινήσει σε ένα μήνα και ενδιαφέρεται να βρει ψήστη.
Οι θέσεις απασχόλησης αφορούν περιοχές όπως την πόλη της Λευκάδας, τον Άγιο Νικήτα, τη Νικιάνα, τη Βασιλική, τη Βαυκερή και τα Λαζαράτα. Για εργασία εκτός πόλεως αρκετοί είναι οι εργοδότες που ζητούν από τους ενδιαφερόμενους να διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο (λεπτομέρειες στον πίνακα της Δομής).
Επίσης, η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας προκηρύσσει μία θέση Αρχιμουσικού με προϋπόθεση ο υποψήφιος να διαθέτει εμπειρία και προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση.
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν σφραγισμένο «Φάκελο Υποψηφιότητας» ο οποίος πρέπει να περιέχει βιογραφικό σημείωμα με μία φωτογραφία, φωτοτυπίες τίτλων μουσικών σπουδών, πρωτότυπες συστατικές επιστολές (εφόσον υπάρχουν) και αναφορά στο χρόνο κατά τον οποίο ο υποψήφιος θα δύναται να αναλάβει καθήκοντα εφ΄ όσον επιλεγεί.
Οι φάκελοι κατατίθενται στη γραμματεία της Φ.Ε.Λ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 17:00 έως και 20:00 στην διεύθυνση Κόνταρη 1 και Σαπφούς.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλων υποψηφιότητας είναι μέχρι 10/02/2014. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τα γραφεία τη; Φ.Ε.Λ. ή επικοινωνήστε το τηλέφωνο 26450 22438.
Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου