Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Π.ΑΡ.Γ.Α. - Βήμα εμπρός για τον τουρισμό της περιοχής...

Με έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη εκφράζεται η σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για τα σχέδια σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου «Σχέδιο για την Απασχόληση προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας του Δήμου Πάργας» (υπό προϋποθέσεις), προϋπολογισμού 333.000 ευρώ (Φορέας υλοποίησης: Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Π.ΑΡ.Γ.Α. (Πληροφόρηση - Αρωγή - Γνώση - Απασχόληση)».
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου, αρμόδιος για θέματα τουρισμού.
Είναι μία ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη για τον τουρισμό της περιοχής, καθώς όπως είχε επισημάνει παλαιότερα στο atpreveza.gr η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πάργας κα Ελένη Κολιοφώτη: «Έχουμε πολλούς στόχους και τους έχουμε ιεραρχήσει. Καταρχήν έμφαση δίνουμε στο διαδίκτυο και στις σύγχρονες τεχνολογίες, και στα αμέσως επόμενα Σχέδιά μας είναι ένα destination travel portal, γιατί το site του δήμου Πάργας, δεν μπορεί να έχει κάποιες πληροφορίες. Οι απαραίτητοι πόροι θα βρεθούν από το πρόγραμμα Π.ΑΡ.Γ.Α. ( Πληροφόρηση-Αρωγή-Γνώση-Απασχόληση) ύψους 333 χιλιάδων ευρώ, το οποίο έχει να κάνει καθαρά με τον τουρισμό. Κύριος εταίρος είναι ο δήμος και συμμετέχει η ξενοδοχειακή ένωση, η ομοσπονδία ενοικιαζομένων δωματίων Πρέβεζας, ο Σύλλογος εστίασης, το εμπορικό επιμελητήριο, ο εμπορικός σύλλογος κ.α. και μέσα από αυτό το πρόγραμμα προσπαθούμε να μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα, ενώ ταυτόχρονα θα επιμορφωθούν και 80 άτομα στον τομέα του τουρισμού».
πηγη:atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου