Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αρτα-Ηλίας Καραμπίκας Υποψήφιος της Δημοτικής Αλλαγής στον Prisma 95,1: "Πρέπει να γίνει αυτοδιοικητική Ανατροπή"


 H αυτοδιοικητική παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ», της οποίας τα προηγούμενα χρόνια είχε ηγηθεί η βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη, έδωσε  το «πράσινο φως» στον οικονομολόγο Ηλία Καραμπίκα, να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων και να ορίσει την στρατηγική με την οποία θα κινηθεί και θα προσπαθήσει να κάνει ουσιαστική την παρέμβασή του, στο Δήμο Αρταίων.


Ο κύριος Καραμπίκας μιλώντας στον Prisma 95,1 και το απογευματινό μαγκαζίνο, υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα τους δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από εκείνο του 2010.
Η αντιμνημονιακή πολιτική θα είναι στο επίκεντρο τους, καθώς ο βασικός στόχος της παράταξης τους είναι να αγωνιστούν για να σηκωθεί και πάλι όρθια στα πόδια της η κοινωνία.

Στα τρία Μνημονιακά χρόνια το ένα από τα μεγαλύτερα θύματα ήταν και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, το διακύβευμα -όπως ανέφερε- είναι αν η Τοπική αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σαν πυλώνας της λαϊκής εξουσίας και συμμετοχής των πολιτών ή θα παραμείνει ένας γραφειοκρατικός θεσμός, παραγωγής παραγόντων και παραγοντίσκων, πρόθυμων να υπηρετήσουν  τις κεντρικές πολιτικές που θα τους ειπωθούν;  


Σύμφωνα με τον κ. Καραμπίκα, με υποστελέχωση οι δήμοι πνέουν τα λοίσθια και πρέπει να γίνει Αυτοδιοικητική Ανατροπή για να σταματήσει αυτό το κακό.
Ακούστε το απόσπασμα:



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου