Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Λευκάδα-Θωμάς Κατωπόδης στον Prisma 95,1: "Ηταν λάθος ο πόλεμος ανακοινώσεων για το ΤΑΟΛ,προκαλέσαμε σύγχυση στους αγρότες."



Στο Prisma 95,1  μίλησε ο κ. Κατωπόδης εκπρόσωπος του Αγροτικού  Συνεταιρισμού Λευκάδας.

Ο κ. Κατωπόδης αναφέρθηκε στις κατηγορίες του κ Λιβιτσάνου,  για χρέη και μακροχρόνιες οφειλές  και παραδέχτηκε  ότι ήταν ένα λάθος οι ανακοινώσεις που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από όλους.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε φως και καταλήξαμε να προκαλέσουμε σύγχυση στους αγρότες, δεν γνώριζαν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. ", ανέφερε.

Επίσης ο κ. Κατωπόδης δήλωσε  ότι θα κατέβει υποψήφιος για τη διοίκηση του Συνεταιρισμού μαζί με τους  κ. Ρομποτή, κ. Σολδάτο και τον κ. Βιτέκιο. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Παρασκευή.

Πρόσθεσε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει διοίκηση, ώστε να "τρέξει" τα προβλήματα του συνεταιρισμού. Αρχικά χρωστάμε στους εργαζόμενους 65.000 ευρώ και με τον καινούριο ΚΑΠ θα προκληθούν πολλές εκπλήξεις και προβλήματα στους νέους αγρότες, δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Τέλος αναφέρθηκε σε ένα καινούριο πρόγραμμα νέων αγροτών που οραματίζεται και υπογράμμισε ότι η περιουσία του ΤΑΟΛ  είναι ανεκτίμητη και πρέπει  να  την εκμεταλλευτούμε, καθώς και να δημιουργηθεί ένα σωστό οινοποιείο, μια καλή επένδυση στο γάλα ή και στο λάδι.

Ακούστε το απόσπασμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου