Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας Στρατής Βουγέλλης στον Prisma 95,1

O Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, κ. Στρατής Βουγέλλης, με αφορμή τη  Συνέντευξη Τύπου που  παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ μίλησε στο  πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Μιχάλη Μίχο  σχετικά με  την πρόσφατη επίσκεψή του Υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα και για όσα  δεσμεύτηκε για το ΓΝ Πρέβεζας .

Ο κ.Βουγέλλης αναφέρθηκε σε όσα εξήγγειλε ο κ. Μπέζας , όσο αφορά την αναβάθμιση του νοσοκομείου.  Αποδεικνύοντας μας ότι οι φετινές  απώλειες του νοσοκομείου δεν μπορούν να καλυφθούν, πόσο μάλλον οι απώλειες των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Άλλωστε ο προϋπολογισμός  στο νοσοκομείο έχει μειωθεί στο 45%.  Δεν είναι δύναται να μιλάμε για αναβάθμιση σχολίασε .

Επίσης ανέφερε το καινούριο σχέδιο νόμου, το οποίο περιέχει πολλές ασάφειες  και πρόσθεσε ότι για να γίνουν οι αλλαγές στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια  φροντίδα υγείας είναι απαραίτητος ένα σοβαρός υγειονομικός χάρτης. Υπογράμμισε, ότι διαφορετικές δομές υλοποιείς π.χ όταν έχεις τουρισμό στην πόλη σου  ή όταν δεν έχεις ,όπως και όταν έχεις περισσότερο πληθυσμό σε μικρότερη ηλικία η αντίστοιχα σε μεγαλύτερη ηλικία , με αυτά τα στατιστικά πορεύεσαι διαφορετικά πρόσθεσε.



Ακούστε το απόσπασμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου