Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Νίκος Λαμπρακούλης στον Prisma 95,1: "Δεν έχει μιλήσει η ΔΗΜΑΡ με Μιλτιάδη Κλάπα για ενδεχόμενο στήριξης του."


Το μέλος της Γραμματείας της ΔΗΜΑΡ Νίκος Λαμπρακούλης μίλησε στο πρωινό  μαγκαζίνο του Prisma 95,1 και τον Μιχάλη Μίχο, λέγοντας ότι στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ έχει παρθεί μια Δημοκρατική απόφαση που καλύπτει μια φάση πολιτικών δράσεων, όσον αφορά την στάση του κόμματος στις Αυτοδιοικητικές, Περιφερειακές και  Ευρωεκλογές, τονίζοντας  με νόημα πως αν ο κ. Ψαριανός, Λυκούδης και Παπαδόπουλος επιθυμούν την ένταξη τους στους 58, η πόρτα είναι ανοικτή. 

 Ωστόσο οι δεν πρέπει να δημιουργούν προβλήματα σε μια ειλημμένη πολιτική απόφαση.

Σύμφωνα με τον κ Λαμπρακούλη οι κίνηση των 58 είναι ο Δούρειος Ίππος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι κατακερματισμένο και προσπαθεί να πιαστεί από οπουδήποτε.

Στόχος της ΔΗΜΑΡ είναι να δημιουργήσει τον τρίτο πόλο με πολιτικό περιεχόμενο και ισχυρό ρεύμα μέσα στην κοινωνία, που θα διεκδικήσει λύση στα επείγοντα θέματα επιβίωσης του πληθυσμού και ταυτόχρονα θα παρουσιάσει μια εναλλακτική πολιτική που θα είναι εφικτή, με δύναμη κυβερνητικής προοπτική γιατί η ΔΗΜΑΡ δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της.


Όσον αφορά τα τοπικά δρώμενα ανακοίνωσε ότι γίνονται ακόμα διαβουλεύσεις και σύντομα θα ανακοινωθεί που θα δοθεί στήριξη σε υποψηφίους. Όσον αφορά ενδεχόμενη στήριξη στον Μιλτιάδη Κλάπα, υπογράμμισε ότι δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και δεν έχουν καν συζητήσει με τον κ. Κλάπα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου