Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη γυναίκα-αράχνη στην Κρήτη – Είχε δράσει και στην Πρέβεζα


Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, τα τελευταία 24ωρα συνελήφθη στην Κρήτη, 50χρονη γυναίκα η οποία είχε στο «ενεργητικό» της το μισό ποινικό κώδικα και είχε δράσει μάλιστα πριν από μήνες και στην Πρέβεζα.
Ηλεκτρονική εφημερίδα της Κρήτης, αναφέρει σχετικά σε δημοσίευμά της: «Το μισό ποινικό κώδικα είχε παραβιάσει 50χρονη η οποία συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο ενώ σε βάρος της εκρεμμούσαν συνολικά 6 καταδικαστικές αποφάσεις.
Πιο συγκεκριμένα, η 50χρονη, η χάρη της οποίας είχε φτάσει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πρέβεζα από όπου είχε δικαστεί και καταδικαστεί για οφειλές προς το δημόσιο, φοροδιαφυγή, πλαστογραφία, απάτη, κλοπή και διευκόλυνση ακολασίας άλλων, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Συβρίτου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε αναπτύξει δράση και στη Κρήτη».
Η εν λόγω γυναίκα έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 16 ετων και 4 μηνών για τα παραπάνω αδικήματα, ενώ οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
πηγή:atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου