Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Με μαζική συμμετοχή ο Διάλογος με θέμα «Ενδοσχολική βία: μύθοι και πραγματικότητα» με ομιλιτή τον Καθ. του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Πανούση

Με την ευκαιρία της εορτής των προστατών της Παιδείας μας, Αγίων Τριών Ιεραρχών το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης διοργανώνει σε Λευκάδα εκδήλωση με θέμα την Ενδοσχολική Βία.

«Ενδοσχολική βία: Μύθοι και πραγματικότητα» ήταν  το θέμα της Σύναξης των εκπαιδευτικών της περιοχής μας που διοργάνωσαν  από κοινού το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας και η Διεύθυνση Δεςυτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.
Η Σύναξη θα πραγματοποιήθηκε χθες  στον Τόπο Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης«Καταφυγή», με πλήθος εκπαιδευτικών και απλού κόσμου, ενώ μεταδιδόταν και από τον Prisma 95,1.
Στην εκδήλωση μίλησε  ο κ. Γιάννης Πανούσης, Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθησε ελεύθερος διάλογος πάνω σε αυτό το φλέγον για τις σχολικές μας κοινότητες ζήτημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου