Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στα εργοτάξια της Ιόνιας ο Χρυσοχοίδης….4.000 θέσεις εργασίας!!!

Την επανέναρξη των εργασιών στον άξονα της Ιόνιας Οδού, σηματοδότησε η επίσκεψη που πραγματοποιεί από το πρωί της Δευτέρας, ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης.
Τις τελευταίες ημέρες τα εργοτάξια ετοιμάζονται στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού άξονα, με σκοπό το αμέσως επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες.
Ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του, έκανε λόγο για έργα ορόσημο , τονίζοντας με έμφαση το όφελος για την οικονομία που έχει η επανέναρξη των έργων στους αυτοκινητοδρόμους. Ειδικότερα για την Ιόνια υποστήριξε πως θα εργασθούν 4.000 άτομα και θα ωφεληθούν από τις εργασίες 500 επιχειρήσεις .
Για τον συνδετήριο με την Ιόνια , άξονα Αμβρακίας-Ακτίου επανέλαβε τα χρονοδιαγράμματα που ανακοίνωσε πρόσφατα στη Βουλή σύμφωνα με τα οποία αναμένεται ολοκλήρωση σε 1, 5 χρόνο.
Γνωστοποίησε επίσης πως προχωρούν οι διαδικασίες για τη σύνδεσή του με τη Λευκάδα όπως και η δημοπράτηση της υποθαλάσσιας σήραγγας που θα την ενώνει με την Αιτωλοακαρνανία .
Η επίσκεψη του Υπουργού θα ολοκληρωθεί στην Κλοκόβα, όπου με ενδιαφέρον αναμένονται οι ανακοινώσεις που θα κάνει για το συγκεκριμένο τμήμα της Ιόνιας, καθώς η χάραξή του ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί λόγω των προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
πηγή:EpirusPost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου